support@smartdigitalfootprint.com

Ajánlatkérés

Kedves érdeklődő!

Kérlek tölts ki a lenti űrlapot, hogy képet kapjak arról, hogy miben tudnék neked segíteni. Az űrlap kitöltése után kapni fogsz még egy kérdőívet, amivel még jobban fel tudom mérni az igényeidet.

A megkeresésre minden esetben 48 órán belül (2 munkanap) válaszolok!

Igen. Minden esetben az egyeztetéseket követően a projekt díjának 50%-áról állítok ki előlegszámlát. A fennmaradó összeg kifizetésére pedig a projekt méretétől függően egy vagy két részletben kerül sor, az egyes tervezési szakaszok lezárásakor.

A design tervek elkészítését egy több lépcsős folyamat előzi meg, amelynek egy nagy szelete a kutatási munka. 1-2 hétre szükség van a tervek összeállításához illetve a tervek bemutatásához.

Ez függ az adott pillanatban futó projektek számától. Előfordulhat, hogy pár hetet várni kell a kezdéssel. De ez megfelelő idő arra, hogy minden szükséges anyagot be tudj szerezni.

Természetesen van! A Te feladatod, hogy biztosítsd a szöveges és képi tartalmakat (szakembert természetesen tudok ajánlani). Emellett fontos szereped van abban, hogy folyamatos visszajelzéseket adj az egyes fázisok során, hogy minél hatékonyabban haladhassunk.

Nem. Az ajánlat semmilyen módon nem kötelez téged. : )

Minden esetben törekszem rá, hogy az eredetileg meghatározott ütemtervet tartsuk. Azonban tapasztalataim szerint a visszajelzések elmaradása, a tartalom hiányos megküldése vagy az extra módosítási körök miatt történhetnek csúszások, amiről minden esetben időben kommunikálok.

Eddigi munkáim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll to Top